Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu / Sevgilim beni tehdit etti - Son Dakika Magazin Haberleri : .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.

Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu / Sevgilim beni tehdit etti - Son Dakika Magazin Haberleri : .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan.

Öte yandan i̇stanbul'da daha evvel arabasında uyuşturucuyla polise yakalanan dizi oyuncusu ayşegül çınar, uyuşturucuyu sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğunu tez etmişti. .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. Seren serengil sevgilisi mustafa rahman tohma'ya kritik sorular sordu. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Dizi oyuncusu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece gözaltına alındı.

Otomobilinde Uyuşturucu Bulunmuştu: Oyuncu Ayşegül Çınar ...
Otomobilinde Uyuşturucu Bulunmuştu: Oyuncu Ayşegül Çınar ... from www.supergundem.com
Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir? .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. Tutanağa göre, mutfağa giden furkan çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti.

Tutanağa göre, mutfağa giden furkan çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı.

Tutanağa göre, mutfağa giden furkan çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir? Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. Furkan çalıkoğlu, oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu 'nun ifadesi öğrenildi. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.

Ayşegül Çınar'ın soruşturması tamamlandı! Oyuncu ve erkek ...
Ayşegül Çınar'ın soruşturması tamamlandı! Oyuncu ve erkek ... from img3.aksam.com.tr
Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Öte yandan i̇stanbul'da daha evvel arabasında uyuşturucuyla polise yakalanan dizi oyuncusu ayşegül çınar, uyuşturucuyu sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğunu tez etmişti. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir? Seren serengil sevgilisi mustafa rahman tohma'ya kritik sorular sordu. .çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi.

.soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı.

Seren serengil sevgilisi mustafa rahman tohma'ya kritik sorular sordu. Tutanağa göre, mutfağa giden furkan çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. Furkan çalıkoğlu, oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. .çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı .edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis.

Seren serengil sevgilisi mustafa rahman tohma'ya kritik sorular sordu. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir? Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti.

Ünlü Oyuncu Ayşegül Çınar Gözaltında Bulunduğu Karakoldan ...
Ünlü Oyuncu Ayşegül Çınar Gözaltında Bulunduğu Karakoldan ... from www.tvyayinakisi.com
Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan. Seren serengil sevgilisi mustafa rahman tohma'ya kritik sorular sordu. Furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar'ın parmak izi tespitinin ardından ifadeleri alınacak. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. Furkan çalıkoğlu, oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Dizi oyuncusu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece gözaltına alındı. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir?

Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan.

Sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.

Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak ayşegül çınar. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama